torstai 6. lokakuuta 2011

Logo: WinewayWineway on  pääkaupunkiseudulla sijaitseva viinin maahantuoja. Suunnittelin yritykselle logon ja käyntikortit sekä koostin graafisen ohjeiston siten, että asiakkaan on helppo toteuttaa itse mm. PowerPoint-esityksiä ja esitteitä aina tarpeen vaatiessa. Graafinen ohjeisto sisälsi värimääritykset ja yritysilmemallin kuvineen.

Väritykseksi muodostui herkullinen, voimakas tumma punainen ja yritysgrafiikkaa maustamaan etsin kuvapankista kaksi viinikuvaa sekä valkoviiniesitteitä että punaviinejä varten.

Winewayn verkkokauppa muotoutuu parhaillaan lopulliseen asuunsa asiakkaan omalla ponnistuksella laatimani graafisen ohjeiston avulla. Verkkokauppa on rakennettu Vilkkaan valmiille pohjalle värejä ja kuvia lisäämällä/muokkaamalla.

1 kommentti:

Anonyymi kirjoitti...

Onpa tässä tosi hieno logo ja käyntikortti, upea väritys myöskin - todella vakuuttava ja ammatillinen kokonaisuus! Olen koittanut etsiä uusia ideoita omiin käyntikortteihini, jotka ajattelin tilata tuolta Vistaprintiltä http://www.vistaprint.fi/kayntikortit.aspx, sielläkin kun on niin monia vaihtoehtoja että meinaa valinnan vaikeus yllättää. Tuo viininpunainen kyllä miellyttää silmää. :)