perjantai 27. toukokuuta 2011

"Vaikein asiakas ikinä"

Aika menee melkoista kyytiä - silloin varsinkin, kun työn alla on vaikeampi projekti. Tämän suunnitteluprojektin kanssa on soudettu ja huovattu melkein koko kevät. Kun rupesi näyttämään, ettei valmistu ei niin sitten millään, asetin takarajan. Se oli eilen 26.5 ja asiakas oli Graafinen suunnittelu Mao Mao eli itse allekirjoittanut taho.

Yritystoimintani aloituksesta tulee elokuussa täyteen jo neljä vuotta, ja koin erittäin ajankohtaiseksi oman yritysgrafiikkani uudistuksen.

Haastetta piisasi niin ulkoasussa kuin sisällössäkin. Halusin tuoda oman yritykseni esille siten, että sitä ja minua on helppo lähestyä. Normikuluttajalla ei ole juurikaan käsitystä mainostoimiston toimintatavoista, mutta tilanne muuttuu, jos ryhtyy yrittäjäksi. Silloin on paljon kysymyksiä, joihin halusin tarjota vastauksen sivuillani. Näistä kysymyksistä minulla on jo melkoinen kokemus.

Hyväksi havaittua yritykseni värimaailmaa en lähtenyt radikaalisti muuttamaan, vaan sävyinä on edelleen maitokahvi ja kylläinen punainen. No, totta puhuakseni asiaan vaikutti myös puolikas laatikollinen logollisia kirjekuoria, jotka olisivat joutuneet haaskuun, jos tässä nyt olisi logoa ja värimaailmaa lähdetty kokonaan vaihtamaan. Yrittäjän ohje nro 1: ole säästäväinen.

Projekti oli pituutensa vuoksi helpotus saattaa loppuun - nyt voi keskittyä nauttimaan kesästä. Ja ehkä jäätelöstä tai parista.

Mainos:

Jos olet yrittäjä tai ryhtymässä yrittäjäksi ja tämän blogin sekä sivujeni näytetyöt miellyttävät, ota minuun yhteyttä. Tavoitat minut puhelimesta 044 541 2060 / Mervi Alaoutinen-Taina tai nettisivujeni kautta yhteydenottolomakkeella.

Sivusto toimii osoitteessa www.maomao.fi

Ei kommentteja: