maanantai 24. toukokuuta 2010

Suuntiimoilla tmi, logo ja nettisivut
Suunnittelin joutesenolaiselle yritykselle, Suuntiimoilla tmi, yritysgrafiikan ja nettisivut. Yrittäjä on suuhygienisti ja toimialaan kuuluvat erilaiset hammas- ja suuhygieniahoidot.

Nimi itsessään sisältää hauskan sanaleikin yrittäjän omasta nimestä ja versioin toisen logoehdotuksen nimen mukaisesti sisältämään eri ajatustasoja. Värit ovat asiakkaan toivevärit. Keskustelussamme nousivat keväänvihreä ja turkoosi suosikeiksi. Ilme on raikas, mutta ei missään nimessä kliininen, mitä myös toivottiin. Ilmeen ajatuksena onkin antaa perinteiselle hammashoitolamielikuvalle toinen tunnelma. Ei tarvitse jännittää.

Yritysgrafiikkaan sisältyvät logo, käyntikortti, ilmoituspohja, nettisivut ja lahjakortti. Lahjakortti tuntui hieman yllättävältä tilaukselta, mutta sille oli hyvä selitys: hampaidenvalkaisut.

Molemmat logoideat perustuvat suuhun ja hampaisiin. Ensimmäinen on neutraalimpi versio -säihkyvää puhtautta. Toisessa etenin pidemmälle ja liitin mukaan suun, huulet, jotka taipuvat sydämelliseen muotoon. Näistä kahdesta asiakas mieltyi sydänhuuliin, joiden pohjalta etenin käyntikorttiin, ilmoituspohjiin ja nettisivuihin.

Sivut toimivat osoitteessa: www.suuntiimoilla.fi

Ei kommentteja: