keskiviikko 25. marraskuuta 2009

VikkiTyyli - blogin ulkoasu
Mainostoimistot saavat harvemmin toimeksiantoja yksityishenkilöiltä. Uusin valmistunut työ oli tällainen - ulkoasun päivitys jo olemassa olevalle blogille VikkiTyyli, jonka kirjoittaja tekee koruja. Ulkoasulta toivottiin aiheeseen sopivaa koristeellisuutta.

Valmistunut kokonaisuus sisältää runsaasti Photoshopin eri ominaisuuksien käyttöä: niin actioneja kuin airbrushejakin. Action-puolelta tunnistaa tällä hetkellä suositun photo framen. Yläreunan pieni kaulakorukuva on istutettu vintage frame -actionilla pohjalle. Itse kuva on ajettu läpi lomo-actionilla (tai jopa parilla), jotta sain siihen vintagemaisen värimaailman. Edellisen frame-actionin jäljiltä värimaailma oli liian seepia ja tunkkainen sopiakseen itse korun väriin. Taustan pitsit on puolestaan tehty airbrushilla. Suuri kaulakoru on oma itsensä. Siinä on käytetty ainoastaan terävöitystä, sävyjen korjailua sekä maskia, jotta kuva liukuu kauniisti taustaan.

Muokattavana blogipohjana oli Minima. Asensin blogiin vielä Analyticsin, jotta statistiikan seuraaminen on helppoa.

* * *

Netti on loputun aarreaitta, ja ilmaiseksi löytää vaikka millä mitalla korkearesoluutioisiakin airbrusheja lukuisista actioneista puhumattakaan. Hakusanoiksi vain photoshop brushes (+ esim. music, feathers, ribbon... tarvittavan aihepiirin mukaan), tai photoshop actions (+ toivottu aihealue).

4 kommenttia:

Aaltoilee kirjoitti...

Terveisiä etelä-karjalaiselta yrittäjältä. Tänään sain vinkin kurkata tänne. Hienoja, onnistuneita töitä sinulla, ilo katsoa! terv. Aaltoilee

Mao Mao kirjoitti...

Hei, Aaltoilee :) kiitos kommentista. Mukava saada paikallisia terveisiä, hyvää joulun aikaa Sinulle!

Anonyymi kirjoitti...

Kiitos Mervi vielä tästä blogin suunnittelusta, olen ollut tosi tyytyväinen. Ihan kuin kotiinsa menisi kun sinne menee käymään tai laittamaan uutta.

Toivotan Oikein Onnellista Joulunaikaa ja sopivasti kiireistä Uutta Vuotta!


Terv. Vikkityylin Leena

Mao Mao kirjoitti...

Kiitos, Leena, mukava kuulla! Ja samoin myös sinulle mitä parhainta Joulua ja Uutta Vuotta!