tiistai 7. heinäkuuta 2009

Mitä tehtäis - messuille mentäis

Katsoin aiheelliseksi katkaista pitkälliseksi venähtäneen blogihiljaisuuteni, joka on johtunut yksinkertaisesti melkoisesta työsavotasta.

Nyt on kuitenkin sellaista infoa tiedossa, jota ei käy laiminlyöminen.

Luumäki-messut ovat ensi viikonloppuna. Minäkin sinne suuntaan oman osastoni – sekä Luumäen matkailuhankkeen osaston – kera. Jottei suutarin tarvitsisi hävetä omia kenkiään, pitihän se esitekin koota jaettavaksi.

Messut pidetään lauantaista sunnuntaihin Luumäen kuntakeskuksessa Taavetissa, vielä tarkemmin sanoen jäähallissa. Tapahtumaa ja touhua riittää klo 10–16 molempina päivinä. Ohjelmassa on silmänkääntäjää ja taikuria, musiikkia, fantasia-show, hevosia molempina päivinä ja koiria sunnuntaina.

Muuten esillä on paikallisia yrityksiä, yhdistyksiä ja muita palveluita. Messut järjestää Luumäen Yrittäjät ry. Jos satut liikkumaan Kutostiellä Etelä-Karjalassa ensi viikonloppuna, niin poikkea toki.

Esitteeni kokosin pieneksi portfolioksi. Koska logo on minusta kaiken graafisen suunnittelun ydin, päätin, että niitä siis. Esite taittuu kääröksi. Käyntikortit ja muu osastosomistus ovat samassa linjassa.2 kommenttia:

Rhia kirjoitti...

Tyylikäs tuo sinun esite =) Toteutin sun toiveen ompelukone-vinkeistä. Toivottavasti siitä on apua =)

Mao Mao kirjoitti...

Kiitos molemmista kommenteista. Kävinkin jo lukaisemassa - pannaan korvan taakse.

Palasin juuri osastoja pystyttämästä. Aamua odotellessa.