maanantai 23. helmikuuta 2009

Luumäki-messujen logo ja nettisivut


Tuorein valmistunut työ on Luumäki-messujen logo ja nettisivut. Sivusto on osoitteessa www.luumakimessut.fi.

Ajatuksia logosta

Messuslogan ja samalla logo on tänä vuonna "Liikkeellä Luumäellä". Logo toistaa ideallaan sloganin merkityksen - liikkeellä ollaan yhdessä, ei yksin - ja idean hahmottaa nopeasti, se on yksinkertaisesti toteutettu.

Koska järjestäjä on yrittäjäyhdistys, logon ilmettä ei lähdetty viemään kunnan graafiseen ilmeeseen, vaan värityksenä toimii vihreä ja sininen. Luumäki on vihreä, järvinen kunta - keskustalainenkin. Yrittäjien väri on sininen.

Messuinfoa

Luumäen Yrittäjät ry järjestää ensi kesänä 6. Luumäki-messut. Ajankohta on heinäkuu, 11. ja 12. päivä. Esillä on paikallisia yrityksiä, yhdistyksiä ja seuroja. Ohjelmaan on koottu esityksiä ja viihdykettä niin aikuisille kuin lapsillekin. Messut aloittavat jäähallissa Luumäki-viikon, jolloin eri puolilla kuntaa on kaikenlaisia tapahtumia. Jatkot ovat lauantaina Taavetin linnoituksessa - TaavettiSwing järjestää siellä ulkoilmatapahtuman, Vallijamit.

5 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Moikka pitkästä aikaa ja kiitos vierilusta blogissani! Onpa upeita maisemakuvia sulla tuossa alemmissa postauksissa. Selvästi kuvaamisen taito hyppysissä.

Mao Mao kirjoitti...

Tänä talvena ovat säät olleet sen verran hyviä, että kuviakin saa helposti. Viime talvi oli huono, jatkuvaa loskaa ja räntää.

Tänään sitten tuoksuikin ulkona jo etäinen kevään leyhähdys :) sitä odotellessa.

Anonyymi kirjoitti...

Hyvät sivut ja hyvää informaatiota, kerrankin ajoissa. Logoa vähän mietin, onko sen tuoma mielleyhtymä enemmän liikuntaan suuntautuva kuin kaupankäyntiin ja yritystoimintaan. No, pääasiahan on, että ihmiset liikkuvat.

Mao Mao kirjoitti...

Huomio on hyvä. Tätä pohdimme myös logon suunnitteluvaiheessa.

Toisaalta tällä hetkellä matkailun kehitys on yrittäjäyhdistyksen kehityslistalla, joten logoa voi pitää täydellä syyllä myös tällaisena viitteenä. Liikkuminen kattaa kirjaimellisesti liike-elämän ja luonnon. Messut ovat yhteisponnistus - "yhdessä, ei yksin" ja "tule ja tuo kaverisikin" - ja logon versio sekä värimaailma äänestettiin messutoimikunnassa. Kyselykierroksen perusteella logo herätti mielleyhtymiä vihreästä, keskustalaisesta maaseutukunnasta isänmaallisuuteenkin. Yrittäjien väri on sininen.

Nyt toivomme osallistujia kovasti mukaan!

Mao Mao kirjoitti...

Sen verran vielä, että jos kahta hahmoa katsoo toisella tavalla, ne muodostavat silmät ja hymyilevän suun.