perjantai 12. joulukuuta 2008

Illustration Friday: Similar


mixed media

8 kommenttia:

lil kim kirjoitti...

beautiful, so warm and glowy.

Mao Mao kirjoitti...

Thank you :) It seems at the moment that I miss colours. It's winter time here in Finland and everything is covered with white layer of snow and frost. It's beutiful, yes, but rather monotonic. And again, when it's summer time, I like to draw with pencils. Best way to keep the balance, I think.

Anonyymi kirjoitti...

well, the colors are beautiful, indeed!
teri

vali kirjoitti...

pitäisikö tässä ihan jättää kommentti kielillä, niin muutkin ymmärtäisivät kehuni :)

ehkä ei tällä kertaa, kun mitään oleellista lisättävää ei edellisiin ole. ihania tauluja, todella miellyttävät värit. jotain tällaista haluaisin pojan huoneen seinälle... sitten kun se huone joskus saadaan.

Mao Mao kirjoitti...

Kiitos Vali. Nuo piirustukset on tehty pieleen menneiden metalligrafiikka(kuivaneula)vedosten päälle. Monesti alistan pieleen menneen työn erilaisille tekniikkakokeiluille. Näissä ei tosin sen kummempia erikoistekniikoita, vain ihan perinteinen kuivapastelli ja hiili lisänä.

Mao Mao kirjoitti...

Niin, ja unohtui lisätä, oikeanpuoleisessa photoshoppausta taustan osalta (huomaa identtisistä peilikuvaviivanvedoista).

Bionda kirjoitti...

Kauniita maalauksia! Upea värien hehku.

Mao Mao kirjoitti...

Kiitos, Bionda. Toivon, että ehtisin taiteilla joululomalla "itseni vuoksi". Purkaa ajatuksia ja heittäytyä flow'n vietäväksi siinä suklaansyönnin ohessa.