perjantai 14. marraskuuta 2008

Valmistuneita liikemerkkejä - Hoito- ja palvelukoti SuholaToinen vast'ikään valmistunut liikemerkki on Hoito- ja palvelukoti Suholan merkki.

Kun suunnittelen liikemerkkiä, pidän siitä, että se on moniulotteinen ja sisältää eri merkityksiä. Tähän tavoitteeseen pääsin sekä SPAY:n että Suholan logon kanssa.

Suholan liikemerkki kuvaa välittämistä ja sisältää siinä rinnalla hyvää mieltä ja iloa: meillä voidaan hyvin. Sydämeen kätkeytyy hoitaja ja hoivattava, jotka samalla antavat sydänhahmolle omat kasvot, silmät ja hymyilevän suun.

Suhola sijaitsee maaseudun rauhassa, vanhojen omenapuiden verhoamalla tilalla. Tähän yhteyteen sopii hyvin rauhallinen vihreä ja sitä piristävä lämmin oranssi.

Tämän merkin rinnalla kulkee riviasemoitu versio, joka on helposti asemoitavissa tilansäästöpaikkoihin tarpeen mukaan.

6 kommenttia:

joshua kirjoitti...

Glad I've found your blog, one of the very best of the kind.
Have a blossom blessing and if you do drop by at mine, I sure hope
you at least blogbang me by watching my french creativitees.
I realy need your help badly, but then we all need eachother.
Scratch my back and I'll scratch yours, oh blessed one.

PALAVROSSAVRVS REX

Mao Mao kirjoitti...

Thank you :) I'm glad that you think my blog was worth of greetings.

vali kirjoitti...

Tämä oli todella hyvä logo. Tajusin blogisi olevan vähän kaksiteräinen miekka itselleni, koska nyt tekisi mieli käyttää samaa ideaa omissa duuneissa, mutta etiikka ei (onneksi) anna myöden. Onneksi työni on muutenkin enemmän tekstiä kuin grafiikkaa.

Mao Mao kirjoitti...

Vali, kiitos kommentistasi :) Kyllä se on vaan niin, että pieni kehu piristää päivää kummasti, aina silloin tällöin sopivasti.

Mitä tulee logon ideaan... no, eiköhän ala olla niin, että ideat on enemmän tai vähemmän nykymittakaavassa jo käytettyjä tai ainakin jossakin muodossa kierrätettyjä. Sydän lienee sieltä käytetyimmästä päästä. Minusta kyse on myös siitä, kuinka voi jo olemassa olevaa ideaa uudistaa siten, että kokonaisuus on näkemykseltään tuore.

vali kirjoitti...

tietysti se on noin, että kaikki ideat on jo käytetty. mielestäni kuitenkin olisi väärin tietoisesti kopioida, vaikka tietysti kaikki nähty jää alitajuntaan ja joskus jossain muodossa sitten saattaa päätyä paperillekin.

Mao Mao kirjoitti...

Huomasin, että oman kommenttini voi ymmärtää väärin :) korjaan: missään nimessä en itse hyväksy kopiointia enkä sitä tee. Pyrin vain lieventämään asianhaaroja. Jos yleisesti ajatellen joku inspiroituu töistäni, on se vain minusta hyvä. Vaikutteet ovat luovan työn ravintoa.