keskiviikko 29. lokakuuta 2008

Tarvitaan kamerajalusta


Lisätään toimiston muistilistalle uusi kamerajalusta. Koska edellinen hajosi. Ja jos tunnelmallisia hämärän kuvia haluaa, niin ne näyttävät ilman jalustaa tältä:***Päätin luopua bloggerin osalta kaikista muista kuvan asemoinneista: havaitsin, että ainoa toimiva sijainti on kuvan keskitys. Siis hylkään kaikki ammatilliset ambitiot blogini taiton suhteen ja siirryn tutun turvalliseen, tylsään keskitettyyn asemointiin.

2 kommenttia:

vali kirjoitti...

todella kaunis tapetti tuossa taulujen taustalla.

ja on muuten ihan totta, että blogger on taitollisesti ihan raivostuttava, kun tekisi mieli rytmittää tekstiä ja kuvia vähän omaperäisemmin, mutta lopulta kaikki näyttää kuitenkin isolta sekasotkulta :)

Mao Mao kirjoitti...

Kiitos. Tapetti oli rakkautta ensimmäisellä silmäyksellä. En tuon nähtyäni osannut harkitakaan muita vaihtoehtoja (RTV: Soft Velvet) :)

Ja, niin, tuo edellinen postaukseni on malliesimerkki sotkusta :/ Korjasin sitä n. viisi kertaa ja joka kerta esikatselussa ok, mutta itse blogissa vinksallaan. Hävitin pari kuvaa muutaman kerran ja niitä oli todella hidasta ladata takaisin. Päätin, että saa kelvata noin ja vastaisuudessa vain isoja, keskitettyjä kuvia, kiitos.