torstai 11. syyskuuta 2008

Valmistuneita nettisivuja - Anun Kakku



Sain juuri valmiiksi taipalsaarelaisen Anun Kakku -yrityksen nettisivut. Sivut sijaitsevat omassa osoitteessaan www.anunkakku.fi.

Näyttökuvina tässä yhteydessä on omalta ruudultani, resoluutio 1680 x 1050 px, kaapattu laaja näyttökuva ja vertailun vuoksi, miltä sivu näyttää kapeammalla näytöllä. Rakensin sivupohjasta selainikkunan leveyteen reagoivan, skaalautuvan.


2 kommenttia:

Bionda kirjoitti...

Olipas houkuttelevat! Pidän siitä, että teet nettisivuja, joista tunnistaa sinun kädenjälkesi.

Kuvat olivat upeita. Teetätkö ruokakuvaukset ym. alihankkijoilla vai kuvaatko itse?

Mao Mao kirjoitti...

Kiitos, tiettyyn rajaan asti onkin hyvä, että suunnittelijalla on oma tyyli. Toisaalta myös tässä on pystyttävä aika ajoin uudistumaan, jottei maneereja pääse muodostumaan. Yritän pitää tämän sinnikkäästi mielessäni.

Kuvista kiitän asiakastani, Anu Naukkarista. Ainoastaan yläreunan lilan sävyiset omenankukat ovat omasta kuvapankistani. Nykyiset digipokkarit alkavat olla niin hyviä, että niiden laadulla pärjää nettipuolella kiitettävästi. Säädän kuvista sävyt ja terävyyden ja teen rajauksia siten, että parhaimmat osat kuvista korostuvat.

En osaa sanoa, onko sitten niin, että kuvaamista jännitetään suotta. Alivalottuneista kuvista saa kuitenkin sävyjä irti käyttökelpoisuuteen saakka ja jopa salamalla otetun kuvan voi syvätä/maskata niin, että häiritsevät varjot jäävät pois. Ainoastaan ylivalottuneet ja epätarkat kuvat ovat käyttökelvottomia.

Jollen saa kuvia asiakkaalta, käyn kuvaamassa itse omalla Canonillani ja minulla alkaa ollakin mukavan kokoinen kuvapankki. Oman kuvan tekijänoikeus on itselläni ja saan tehdä kuvista millaisia kollaaseja hyvänsä. Asiakaskuntani on ollut pääasiassa pienyrittäjiä, joten tässä ratkaisee myös budjetti. Asiakas kuvaa itse ilman lisäkuluja.