tiistai 19. elokuuta 2008

Uusia nettisivuleiskoja

Kesäloman jälkeen työn alle on tullut muutamat uudet nettisivustot. Ne valmistuvat pikkuhiljaa tässä syksyn aikana.

Yleensä työni elää vielä luonnosleiskan jälkeenkin ja saatan tehdä pieniä muutoksia. Luomisprosessi ei pysähdy yhteen ehdotukseen, ja kun ei ole muutamaan päivään nähnyt suunnitelmaa, saattaa tehdä mieli siirtää jotakin jonnekin tai tarkistaa värejä. Siinä onkin tämän työn haaste: milloin on hyvä ja kannattaa lopettaa.

Nyt blogin seuraajille haaste: mikä on sinusta paras/kaunein nettisivusto, jonka tiedät? Linkkivinkkejä saa olla useampikin.
 

6 kommenttia:

Anonyymi kirjoitti...

aivan upeita sivuja olet taas luonut...wau! Tykkään etenkin tuosta tummansinisävyisestä, joka siulla on ensimmäisenä näytillä. Ehana!
-Suvi-

Mao Mao kirjoitti...

Kiitos kaunis. Tuskin maltan odottaa, että saan nämä julkaistua.

Riisa kirjoitti...

En osaa valita kauneinta, mutta pidän Web Designer Wallsin sivuista kovasti. Sivut ovat ulkoisen olemuksensa lisäksi mielenkiintoiset myös sisällöltään. Kannattaa tutustua ja inspiroitua!

http://www.webdesignerwall.com/

Kyseisiltä sivuilta löytyy myös linkkejä kymmenille aivan upeille sivuille, esim. seuraavasta linkistä:

http://www.webdesignerwall.com/trends/2008-design-trends/

Mao Mao kirjoitti...

Kiitos linkkivinkistä! Liikun paljon työni puolesta netissä enkä voinut uskoa tuon sivuston nähdessäni, etten ole törmännyt siihen aiemmin.

Anonyymi kirjoitti...

http://www.billbailey.co.uk/

Herttaisen koomikon herttaiset sivut. Flash animaatiota parhaimillaan.

Mao Mao kirjoitti...

Olipa hauskat flash-sivut x) Myös html-puoli oli hyvä ja hyvä, että sellainen on rinnalle tehty. Mutta paljonhan moiset sivut ovat maksaneet... *yrittäjäkalkulaattori raksuttaa*