perjantai 1. elokuuta 2008

Ulkoasun muutos

...aloitin tällä blogimallilla. Vaihdoin välissä ja nyt päätin palata takaisin alkuperäiseen. Voisihan sitä kustomoida tämä vaikka yritykseni ilmeen mukaiseksi, mutta kun ei muka ole aikaa. Hmm. Aikapulaa ei edesauta tämä blogimallien vaihtelu - siis töihin takaisin.

2 kommenttia:

Taina kirjoitti...

Moikka,

Kiva tietää, että blogilla on myös markkina-arvoa... Pidän sinut mielessä, kun kotisivuja uudistetaan. Tähän asti mieheni on niitä tehnyt, mutta haluaisin jatkossa sellaisen ohjelman, että päivitys olisi helppoa omatoimisesti.

Mao Mao kirjoitti...

Blogi on hyvä markkinakanava yrittäjälle, koska sitä (on tarkoitus ainakin) päivitetään usein, joten kävijä jaksaa koukkuun jäädessään tulla aina uudelleen lukemaan tuoreimmat kuulumiset. Blogin pitäjästä muodostuu parhaimmillaan "verkkotuttu". Ja tutulta tilataan mieluummin kuin vieraalta.

Toisaalta blogiin saa myös kuvia, jotka ovat omiaan esittelemään vaikka oman työn jälkeä, kuten esimerkiksi juuri sisustusalaa (joka on muutenkin otollinen blogiaihe, sillä muoti ja sisustus kuuluvat sinne suosituimpiin aiheisiin).